OVER PERY DESIGN

Pery Design is een bouwkundig ontwerp- en tekenbureau dat zich voornamelijk richt op woningbouw. Pery Design is ontstaan in 2016. Wat begon als hobby vanuit creativiteit en interesse voor ontwerp en architectuur, is in 2018 uitgegroeid tot een eigen ontwerpbureau.

Wij zijn altijd op zoek naar innovatie, zowel in ontwerp als in technieken en materialen. Onze ambitie is om de eisen en wensen van de opdrachtgever om te zetten in een eigentijds ontwerp.


“Korte lijnen en een nauwe samenwerking met de opdrachtgever staan bij ons voorop.


Wat doen wij? 

Pery Design is voornamelijk werkzaam in de woningbouw. Naast bouwkundige projecten houden we ons ook bezig met bouwkundig advies, interieurprojecten en visualisaties, zowel interieur als exterieur.

Het ontwerpen begint bij ons met een analyse van de eisen en wensen van de opdrachtgever. Vervolgens onderzoeken wij locatie, omgeving en beleving. Hieruit volgt een eerste schetsontwerp. Tijdens een intensieve samenwerking met de opdrachtgever wordt deze eerste opzet verder uitgewerkt en uitgedacht.

Korte lijnen en een nauwe samenwerking met de opdrachtgever staan bij ons voorop. Met deze werkwijze komen wij tot een ontwerp waar functionaliteit, uitstraling, ruimtelijke beleving en duurzaamheid in balans zijn.